Mielentila

 

 

Aurinkolasit päälläni ajellessani kuulin radiosta, että seksihelteeksi luulemani keli olisikin vain mielentila! Radiossa oli jopa haastateltu aiemmin helteessä julkisella paikalla seksiä harrastanutta nuorta paria. Heidän mielestään oli vain ollut niin ihanaa pistellä menemään muista välittämättä auringon paisteessa  🙂

Ajoin syrjäiseen rantaan ja pistinkin makaamaan autoni konepellille ja jalkani lepäsivät auton katolla. Nautin tuulen tuiverruksesta ja auringon paisteesta, aah seksihelle! Voi kun joku komea könsikäs eksyisikin paikalle. Käteni hakeutuivat hyväilemään isoja kiinteitä rintojani ja toinen käteni sukelsi housuihini etsimään ajatuksista jo kostunutta lemmenpesääni.

Kuulinkin huvittuneen yskähdyksen takaani ja kun avasin silmäni, näinkin komean miehen uimahousuissaan seisoskelevan vieressäni. Voi kun on tälläinen seksihelle, eikö, punastelin miehen naureskellessa minulle. Hätä ei ole tämän näköinen, hän murahti minulle. Ja mitäs sitten tapahtuikaan, siitä jatkan seuraavassa postauksessani.

Soittelemisiin, Vivian, 246.