Vivianin kootut seikkailut

Tervetuloa kuumaan ja hekumalliseen blogiini, jossa tulen keskittymään pääasiassa lukemattomiin kiihkeisiin ja tapahtumarikkaisiin seikkailuihini nuoruusvuosieni aikana. Ja näitähän kokemuksia on kertynyt vallan mukava määrä. Olin vaalea, kaunis ja erittäin villi sekä vauhdikas neitokainen, jolla vientiä riitti. Halusin kokea paljon ja enemmän, niinhän kyllä tapahtuikin. Sanotaanhan että kuolinvuoteellamme emme katuisi niitä asioita joita teimme, vaan niitä jotka jätimme tekemättä 🙂

Nykyäänkin vielä ärsyttää, kun jotkut miekkoset kehuskelevat painaneensa minua joskus melkein20 vuotta sitten? Come on, kyllä nuo kolmijalkaiset ovat hieman lapsellisia tai sitten kai satun vain olemaan ihana ja  unohtumaton 🙂 Välillä voimme elää ajassa, jolloin kännyköitä ei vielä ollut ja internet oli tuntematon suuruus. 80 km/h lätkät keikkuivat vasta ajokortin saaneiden takaikkunassa ja karvanopat heiluivat vanhojen koslien, Datsun 100 a eli niinsanottujen apinadatsuneiden, etulaseissa. Kasariradion nykyiset hitit olivat silloin kuuminta hottia, Madonna seksi-idoli number one –  minun lisäkseni tietenkin. Vieläkin kun kuulen 80-luvun ikivihreitä hittejä, ne ajat jolloin olin nuori, hurja, villi ja vapaa tulvivat mieleeni kera lukuisin nostalgisin muistoin.

Koska kyseessä on fantasiablogi, kyrvät eivät ole pieniä ja velttoja, spermat eivät lennä heti reisille ja minäkin kiihotun aina nopeasti ja sulavasti. Saan jokaikisen panon yhteydessä lisäksi nauttia jatkuvasta orgasmien vyörystä!

Mutta, ota hyvä asento ja turvavyöt kovaa kiinni, eli ota kullistasi mukava luja ote! Viereen liukkaria, raikasta juotavaa ja nenäliinoja pinkka.  Välillä voit kuulla hieman historian lehtien havinaa, tervetuloa vielä kerran hurjaakin hurjemmalle matkalle Vivianin seikkailuntäyteisiin ja villeihin nuoruusvuosiin!

Soita 0700-12000 ja valitse seksinumero 246, Vivian